Fastighetsnät

Installation av fibernät & datanät i Karlstad med omnejd

Fibernät & Datanät

Välkommen till PK Antennteknik AB, sedan 1994 har vi varit ett serviceföretag i antennbranschen. Sedan dess har givetvis tekniken gått framåt och likaså vi som företag. Numera installerar vi inte bara antenn och kabel-TV nät utan även datanät och fibernät i allt från enskilda hushåll till större fastighetsbestånd. Det innebär att en större fastighet kan ha olika lösningar med koaxial kabel, fiberkabel och IP-TV via data. Vi finns i Karlstad men har kunder i såväl Arvika, Kil, Forshaga som Grums. Med andra ord är hela Värmland vårt upptagningsområde.
​​​​​​​

Fibernät av en trygg leverantör

Eftersom vi varit i branschen sedan 1994 har vi samlat på oss ovärderlig kompetens och erfarenhet som silas ner till dig som kund. Detta innebär en trygghet för dig när du väljer oss för att installera fibernät eller datanät då vi vet hur man installerar på ett effektivt sätt, både vad gäller den fysiska installation och vad gäller plånboken. Det innebär också att vi har sett det mesta inom branschen då den ena kundens behov inte är likt den andra. Med andra ord är vi flexibla och kan hitta en lösning för dig oavsett hur ditt behov eller dina önskemål ser ut.
Vi installerar antenn och kabel-TV nät, samt data och fiber i allt från  enskilda hushåll till större fastighetsbestånd. Det innebär att en större fastighet kan ha olika lösningar med koaxial kabel, fiberkabel  och IP-TV via data
Varmt välkommen till PK Antennteknik AB i Karlstad!